Count Downs

Jag räknar ner, om 12 arbetsdagar går jag på 16 dagars extremt välbehövlig ledighet. Jag längtar ihjäl mig! Men, som alla lärare vet, är det några hektiska dagar kvar - betygssättning.

Nils är helt ljuvlig, lär sig nya ord hela tiden, sjunger och dansar, kopplar ihop ting med handling, läser bok efter bok och upptäcker världen. Han visar att han har en egen vilja, att han kan själv och ber om hjälp på sitt eget sätt. Han älskar att borsta tänderna och tvätta händerna. Han är lätt att natta och bjuder titt som tätt på sovmorgon (vilket vi alla tre är värda efter 9 månader med vansinnigt lite sömn).

Nu är det en månad kvar till inskolningen på förskolan, jag försöker att inte tänka på det. Jag samlar poäng genom att förbereda med alla tänkbara kläder som han kan komma att behöva där, det enda som är kvar på listan är någon form av allväderstövel. Namnlappar att märka kläder och skor med är beställda. Blev med nyckelpiga på, då han ständigt pekar ut dessa i alla böcker vi läser. Nu ska jag bara lösa så jag kan vara med på första inskolningsdagen, det känns otroligt viktigt för mig.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0