1 augusti 2012

Det är dagen då jag börjar jobba, efter 13.5 månads ledighet. Det är dagen då Nils börjar vara hemma med sin pappa. Det kommer alltid vara datumet då jag inte längre fick vara hemma med Nils. Jag har sån sjuk separationsångest. Den knockade mig imorse, jag har haft gråten i halsen hela dagen. Jag är inte redo att vara ifrån honom 9h, 5 dagar i veckan. Jag är rädd att missa massor i hans utveckling. Jag är rädd att han ska dissa mig när jag väl kommer hem. Jag kommer sakna det nära umgänget med alla underbara mammor. Frullemorsorna, jag överger er ofrivilligt, men jag är numera en jobbmorsa... :) Mitt i allt detta kommer känslorna inför att börja ett helt nytt jobb, med precis allt vad det innebär. Känslorna stormar, minst sagt.


Bilder

Det verkar inte gå att blogga med bilder, jag blir galen.


Strul

Har försökt blogga via appen hela veckan, men det har inte gått. Nu gör jag ett sista försök.


Gotland

Nu har jag/vi packat färdigt. Det är inte gjort i en handvändning när man ska ha med en snart-ett-åring. Det är mycket att tänka på, för att man vill att det ska vara så smidigt som möjligt på bortaplan. Bilen är packad. I natt bär det av. Det ska bli så skönt med miljöombytet, så hoppas vi såklart på lite fint väder. Annars kommer vi gå varandra på nerverna, 4 vuxna och ett barn på 20 kvm... :) Ha en härlig vecka, kanske slänger in nåt inlägg under veckan.


Plask

Idag har vi haft bästa Ida och Olle här hela eftermiddagen. Tack för jättegod lunch! Grabbarna grus blev stekheta och fick lov att kylas ner, till bådas stora glädje :)


Kuvert

Inför bröllopet jag var på i juni, så efterlyste jag en svart kuvertväska. Grannen hade en jag fick låna. Efteråt hade min älskade farmor fått höra om detta och letat upp två jättefina väskor som hon hade när hon var ute och dansade som ung. Jag fick dessa väskor, om jag lovade att ha så roligt med dem, som hon hade haft. Jag lovade! Detta är vintage i dess allra bästa form.


Instagram

Nu när inte appen funkat på så himla länge. Då har jag kommit igång ordentligt med instagram. Det är ett kul och snabbt sätt att uppdatera/uppdateras om det som händer här och nu. Jag rekommenderar ert att skaffa det och börja följa mig, youghurt är mitt insta-namn.


Yeah

Appen funkar igen!!! Det firar vi med en drink :)