Rund och go'

Kolla in min älskade tjockis :) Det finns inget bättre än att höra honom skratta, nu hörs ju inte det på bilderna men det syns.


Partaj

Igår var vi på mammas 50-årsfest. Det blev en kul kväll med massor av dans och vin :) Idag säger huvudet Aj och kroppen skriker efter chips :) Samtidigt vill jag att min lilla kändis ska komma hem från sin farmor och farfar. Han berördes inte av att klockan vreds tillbaka, det tackar vi för, så barnvakterna slapp stiga upp i ottan :)


Lokal kändis

Nils är populär. Igår var han på första sidan på kkuriren.se och idag är han med i den tryckta tidningen. Så fin, min lilla badpojke.


Saknad

Vissa dagar saknar jag Nils något alldeles förskräckligt. Jag kan vara på jobbet, tänka en tanke och vips, så har jag tårar i ögonen och vill bara hem, hem, hem. Idag var en sådan dag då hela kroppen skrek efter att få vara med Nils. En av de uppenbara baksidorna med att vara en arbetande mamma: du kan och får inte träffa ditt barn när du önskar. Galet egentligen...


Hud

Nils har blivit besatt av hud. Så fort han ser lite bar hud på hans nära så måste han gosa. Om jag står barbent kommer han och klamrar sig fast. Favoritstället är min och Mattias mage, han kan komma och dra upp min tröja och sen borrar han in huvudet allt vad han kan och pussar. Det är mysigt :)