I'm in Love

Jag är kär i fredagar. Det är utan tvekan den bästa dagen på hela veckan. Slutar tidigare, köper fredagsvin, städar lite, leker med Nils, nattar Nils, avnjuter middag på tu man hand, sjunker ner i fåtöljen och kämpar med att inte somna före 21.00 :) Längtar till lördagen, som alltid är härlig, slippa kasta sig upp och göra alla morgonsysslor på direkten. Älskar att hämta Nils när han vaknar, han är min väckarklocka på lördagarna. Vi knallar runt i pyjamas, äter frukost i pyjamas, leker i pyjamas och duschar tillsammans. Det är verkligen en mamma-Nils grej, vi älskar verkligen att duscha länge ihop. Sen hälsar vi oftast på nån, imorrn blir det t.ex. lunch hos fam. Stenberg.

Nu ska jag knyta mig. Ska krypa ner i renbäddad säng - njutbart!




Öppet hus!

Nu är det sista 12-timmars arbetspasset gjort för idag. Avslutade dagen framför mitt nya favoritprogram Historieätarna. Dagens avsnitt ska jag visa för mina elever nästa vecka, det passar så himla bra till det vi arbetar med.

Läste tidningen nu på kvällskvisten, det är fantastiskt att vi har en dagstidning som ger utrymme till de mest väsentliga händelserna - adventsgranen är äntligen på plats på Stortorget.




Helvete till himmel

Efter en kämpig dag på jobbet möttes jag, som vanligt, av min älskade familj när jag kom hem. Vi spenderade ett par timmar tillsammans och sen for jag till bästis och bebis. Onsdagskvällarna betyder allt och det är nästan ingenting som kan rubba på det. Att få lätta sitt hjärta och samtidigt mötas av bebis leende är underbart. Tack!


Julemys

I helgen har jag adventsstökat. Det var tvunget, då vi inte har tid en enda dag den här veckan. Det blir så himla mysigt när ljusstakar och stjärnor kommer på plats. Nu är frågan om jag i helgen ska ta striden med Nils om att få ha duk och ljuslyktor på soffbordet. Han är så himla klåfingrig, han måste känna på och flytta (kasta på golvet) allt. Jag har även hunnit baka två omgångar med saffransbullar. I söndags drack jag således min första glögg och åt en bulle. Julemys så det förslår :)


Om jag ändå hade en blogg.

...tänker jag ibland. Vad tusan, jag har ju det. Problemet är dock att jag inte orkar, klarar, tar mig tid att uppdatera frekvent. Jag skapade ju bloggen för att dokumentera livet med Nils.

Förra veckan var jag hemma för vård av pappa i ett par dagar och njöt i fulla drag av att få umgås med min son. Vi var på barnsång, lunchade på stan, hälsade på gammelfarfar- och farmor och hängde med Madde och Thure, där Nils satt i babysittern :)

Jag kan verkligen sakna att vara mammaledig.